“POLİSE MOLOTOF ATAN ÖĞRENCİDEN, SÜRPRİZ KONSER DÜZENLEYEN ÖĞRENCİYE” | Gündemburdur.com
Son güncellenme :10.04.2017 8:17

Anasayfa > Burdur, Genel, Güncel > “POLİSE MOLOTOF ATAN ÖĞRENCİDEN, SÜRPRİZ KONSER DÜZENLEYEN ÖĞRENCİYE”

10.04.2017 Pts, 8:17

Burdur Emniyet Müdürü Saim Akpınar, “yıllar önce terörle anılan ünviversitelerden polise sürpriz konser hazırlayan üniversite düzeyine geldik” dedi.
Burdur’da Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Müzik Bölümü öğrencileri Öğretim Görevlisi Gökhan Çağırcan öncülüğünde Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172’inci Yıldönümü nedeniyle sürpriz bir Türk Halk Müziği konseri düzenledi.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans ve Sergi Salonu’nda düzenlenen Konseri Burdur Emniyet Müdürü Saim Akpınar, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Polisler ve aileleri izledi.
Konser sonunda Emniyet Müdürü Saim Akpınar Gökhan Çağırgan’a çiçek vererek teşekkür etti.
Emniyet Müdürü Akpınar yaptığı konuşmada “Çok uzak değil, yakın zamana kadar terör olaylarıyla, olaylarla, polise molotof atan öğrencilerle üniversiteler anılıyordu.” dedi.
Akpınar ” Allahıma şükürler olsun Üniversite öğrencilerinden oluşan Türk Halk Müziği topluluğu tarafından hazırlanan bu program Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin bizler için tertiplediği bir program. Kendilerine çok çok teşekkür ediyorum. Benim için çok anlamlı ve önemli bir etkinlik oldu. Biz pek alışık değiliz. Başka kurumların bizim için program hazırlaması bizi davet etmesi gerçekten bizim için farklı bir anlam ifade ediyor. Terör olayları ile anılan üniversitelerden, polis için sürpriz program hazırlayan ve bizi davet eden üniversite düzeyine geldik. İnşallah ülkemiz ileride daha da mutlu ve huzurlu günler yaşayacak. Bunun devamı da gelecek” ifadelerini kullandı.
Akpınar “Teşkilatımız çok köklü, tarihi bir geçmişe sahip. Kurulduğu günden bu yana halkımızın huzuru, mutluluğu, güvenliği için cansiparene çalışmakta. Demokratik düzenin korunması, hukukun üstünlüğü, insan haklarına saygıyı şiar edinmiş teşkilat mensuplarımız çok zor şartlarda çalışmakta. Yakın zamanda hain 15 Temmuz darbesini milletimizle beraber püskürten, çok zor şartlar altında çalışan polisimiz gerektiğinde bunu temin etmek için, bunu sağlamak için canını hiç çekinmeden veren Fethi Sekin’ler,’ askerimiz Ömer Halisdemirler, Akif Altayların şahsında bütün şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum.” diye konuştu.

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber