ÖZÇELİK ” YAZIKLAR OLSUN SİZİN SİYASETİNİZE” | Gündemburdur.com
Son güncellenme :12.09.2017 8:26

Anasayfa > Burdur, Eğitim, Genel, Güncel > ÖZÇELİK ” YAZIKLAR OLSUN SİZİN SİYASETİNİZE”

12.09.2017 Sal, 8:26

Son günlerde Burdur gündeminden düşmeyen Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram gerginliği ile ilgili ilk açıklama AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’ten geldi.

Geçtiğimiz günlerde yeni yapılan Milli Eğitim Müdürlüğü binasını ziyarete giden AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik sosyal medyadan ziyaretin özetini açıklayan kısa bir yazı ile bir kaç kare fotoğraf paylaşmıştı.

CHP Milletvekili Mehmet Göker de Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram’ın makam odasında Atatürk portresi  göremeyince Milli Eğitim Bakanlığına bir soru önergesi vermişti.

Dün  ise CHP’li vekil Göker depreme dayanıksız olduğu için yıkım kararı alınan Gazi İlkokulunun duvarında bırakılan Atatürk portresi ve Türk Bayrağını indirerek İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram’ın odasına protesto amaçlı bırakmaya gitti. .Mahmut Bayram’ın CHP’li Milletvekili Göker’i kabul etmeyişinin ardından çıkan gerginlikte tabiri caizse odaya zorla girerek Mahmut Bayram’a söyleyeceklerini söylemiş ve odayı terk etmişti.

Konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yayınlayan AK Parti Milletvekili açıklamasının başlığını “Yazıklar olsun sizin siyasetinize” olarak belirledi.

Özçelik açıklamasında ;

YAZIKLAR OLSUN SİZİN SİYASETİNİZE:
Taşınmakta olan bir müdürlük ziyaretimi suistimal ederek olayı nerelere kadar taşıdınız.Sizin sıkıntınız daha önceki saldırılarınız da,olaylarda istediğinize ulaşamamaktı. Çirkef siyaset yapıp aklı sıra şimdi netice almak istiyorsunuz.Siz işte tek parti zulmünüz den bu tarafa neden iktidar olamıyorsunuz buradan belli.
Kalleş siyaset yolunu tercih ediyorsunuz.Yine Atatürk’ü suistimal ediyorsunuz.
Atatürk sizin tekeliniz de mi ? Mustafa Kemal Atatürk bu milletin ortak değeridir,ortak kurucusudur.Milli Eğitim İl Müdürlüğünün yıllarca Bur-Trak’ın lojmanlarında dar,hizbe odalarda çalışılan müdürlükten modern bir binaya kazandırdığımızı tebrik edeceğinize , benim taşınma işleri nasıl gidiyor ,eksiklikler var mı ? ziyaretimde ki bir fotoğrafı alarak suistimal ettiniz.Yazıklar olsun sizin siyasetinize.Burdur eğitimde marka şehre AK Parti iktidarında geldi. 27. – 30. sıradan 1.sıraya ve ilk 3’e yerleştik.TEOG’da LYS-YGS’da biz daha fazla nasıl başarılı oluruzu  konuşacağımıza Burdur da yapacak başka işiniz kalmadı mı ? da bina basarsınız.” ifadelerine yer verdi.

 

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber