MİLLİ TENİSCİ TUNA ALTUNA BURDUR’DA ASKERLİK YAPIYOR | Gündemburdur.com
Son güncellenme :30.10.2018 15:01

Anasayfa > Burdur, Genel, Güncel > MİLLİ TENİSCİ TUNA ALTUNA BURDUR’DA ASKERLİK YAPIYOR

30.10.2018 Sal, 15:01

-TENİS Erkek Milli Takımının kaptanı Tuna Altuna bedelli askerlik için Burdur’a geldi.
Askerlik görevini Burdur 58’inci Piyade Alayında yapacak olan Altuna birliğine teslim olmadan önce Tenis İl Temsilcisi Hasan Korkmaz’la Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü kortlarında biraraya geldi.
Tuna Altuna “21 günlük askerlik sürem var. Askerlik süremde de antrenmanlarıma devam etmek istiyorum askerliğin dışında kalan zamanda. Devlet sporcusuyum, Olimpiyat sporcusuyum. Destek olurlarsa çok sevinirim” dedi.
Askerlikten sonra Almanya Hamburg ve Katar Doha’da çok önemli turnuvalara katılacağını söyleyen Altuna “askerlik süremde de bu turnuvalara hazırlanmak istiyorum. Askerlik süremden sonra iki haftalık bir süre kalıyor turnuvalara hazırlanmak için bu süre çok az” dedi.
Tenis Burdur İl Temsilcisi Hasan Korkmazda “Tuna beyi misafir etmekten çok mutluyuz. Kendisinin başarılarla dolu bir geçmişi var. Wimbledonda görebileceğimiz oyunculardan bir tanesi kendisi. Tuna Bey’in burada olması bizim için bir şans. Tenis Burdur’da inanılmaz bir gelişme gösteriyor. Eğer fırsat olursa genç teniscilere seminer vermesini istiyoruz” dedi.

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber