AK Parti Burdur Milletvekili seçilen Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz mazbatalarını aldı. | Gündemburdur.com
Son güncellenme :23.05.2023 15:09

Anasayfa > Burdur, Genel, Güncel > AK Parti Burdur Milletvekili seçilen Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz mazbatalarını aldı.

23.05.2023 Sal, 15:09

14 Mayıs günü yapılan 28’inci Dönem Milletvekili Genel seçiminde Burdur Milletvekili seçilen Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz İl Seçim Kurulu’na gelerek mazbatalarını aldı.
İl Seçim Kurulu Başkanı ve Adalet Komisyonu Başkanı Musa Talih; siyasi partiler nezaket ve saygı kuralları çerçevesinde seçim sürecini yürüttüler. Seçim sonuçlarına da herhangi bir itiraz olmadı ve seçim sonuçlarını kesinleştirdik. Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Rabbim hayırlı ve başarılı hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.
Talih, daha sonra Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz’un mazbatalarını verdi.
Adliye dışında gazetecilere açıklama yapan Ak Parti burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı; “Bugün itibariyle milletvekillerimiz mazbatalarını teslim aldılar. Artık resmi olarak görevleri başlıyor. Bundan sonraki süreçte Mecliste yemin ederek görevlerine başlıyacaklar. Biz eminiz ki iki milletvekilimiz cengaver gibi çalışacaklar. Burdur için gece gündüz ellerinden ne geliyorsa yapacaklar. Biz bunlara şahidiz, garantörüz. Bizler Ak Parti teşkilatı olarak milletvekillerimizle uyumlu bir şekilde çalışmayı sürdüreceğiz. İnşallah pazartesiden sonra da 13’üncü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte çok iyi bir ekip olacaklar” dedi.
Adem Korkmaz ise; “28’inci Dönem Milletvekili seçimleri 14 Mayıs itibariyle gerçekleşti ve bunun sonucunda Ak Partimiz iki milletvekili çıkararak önemli bir sonucu ortaya koydu. Milletimizin teveccühüne nail olmak şerefini bize bahşetti. Biz de Mustafa kardeşim ve CHP’den seçilen milletvekili arkadaşımızla beraber Burdur’un bütün meselelerini omuz omuza, birlikte çalışma noktasında yoğun bi mesai sarf edeceğiz. Mesele Burdur olduğunda bir araya gelecek. Siyasi rekabet kendi nezaketi içerisinde elbette devam edecek.” dedi.
Mustafa Oğuz’da “14 Mayıs seçimleri itibariyle halkımızın desteği ile Adem Hocam’la milletvekili seçildik. Bugünde Burdur Adliyesi’nde mazbatalarımızı aldık. Ben tüm İl Ve İlçe teşkilatlarımıza, Kadın ve Gençlik kolları teşkilatlarımıza 35 günlük seçim sürecinde bizleri bir an bile yalnız bırakmadıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlçe Belediye Başkanlarımız, Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarımızda destek oldular. Bizlere destek olan yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize, teşkilatımızın tüm fertlerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 29 Mayıs yeni bir Fetihtir. Pazartesi günü itibariyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile ilimiz ve ülkemiz için hizmet etmeye devam deceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber