BGC’DEN BAYRAM GAZETESİ… İLKLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR… | Gündemburdur.com
Son güncellenme :22.06.2017 13:40

Anasayfa > Burdur, Genel, Güncel > BGC’DEN BAYRAM GAZETESİ… İLKLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR…

22.06.2017 Per, 13:40

BURDUR Gazeteciler Cemiyeti ilk defa Bayram Gazetesi çıkardı.
Burdur Gazeteciler Cemiyeti, önemli bir çalışmaya imza atarak Ramazan Bayramı’na özel “Bayram Gazetesi” çıkardı. Burdur’un tarım, hayvancılık ve turizm değerlerinin ön plana çıktığı gazetede, yol ekonomisi geniş bir yer kaplıyor.

Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel ve yönetim kurulu üyeleri, önemli bir çalışmaya imza atarak, Ramazan Bayramı’nda “Bayram Gazetesi” çıkarmaya karar verdiler. Yoğun bir çalışmayla Burdur’un tarım ve hayvancılık alanlarındaki önderliğiyle problemlerini yayımlanan haberlerde ortaya koyan ekip, kültürel ve turistik alanların tanıtımını da ön plana çıkardı. Burdur’un yıllardır yol ekonomisinden alamadığı payın manşete taşındığı gazete, ücretsiz olacak ve bayram boyunca okuyucularıyla olacak.

Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel, “Türkiye’de önemli bir kültür haline gelen Bayram Gazetesini, Burdur’da da hayata geçirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Göreve başlarken farklı bir yönetim, farklı bir çalışma anlayışı içinde olacağımızı söylemiştik, bir yıldırda yaptığımız çalışmalarla bunu kamuoyuna gösterdiğimizi düşünüyoruz. Bayram Gazetesi’nde ele aldığımız, okuyucularımıza aktardığımız konular, Burdur’un tanıtımını ön plana taşıdığı kadar, Burdur’un geleceğini de ilgilendiriyor. Hemşehrilerimizin bu bayramı, Bayram Gazetesi’ni okuyarak geçirmelerini diliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber