MAKÜ’DE EĞİTİM BİR SEN TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI | Gündemburdur.com
Son güncellenme :12.09.2019 10:44

Anasayfa > Burdur, Genel, Güncel > MAKÜ’DE EĞİTİM BİR SEN TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI

12.09.2019 Per, 10:44

BURDUR Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde yetkili sendika olan Eğitim Bir Sen’in işyeri temsilciliği düzenlenen törenle açıldı.
Törene Eğitim Bir Sen ve Memur Sen Burdur Temsilcisi Murat Bulut, MAKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karaca, Eğitim Bir Sen MAKÜ Temsilcisi Veli Sipahi ile sendika üyeleri katıldı.
Törende konuşan Eğitim Bir Sen ve Memur Sen Burdur Şube Başkanı Murat Bulut “inşallah bu binamızı sadece Eğitim Bir Sen üyelerimiz için değil tüm Üniversite çalışanlarımız için bir çözüm noktası, çalışanlardan gelen tekliflerin, taleplerin idareyle, yönetimle görüşülerek çözüme kavuşturulması noktasında bir merkez olarak değerlendirme gayreti içerisinde olacağız” dedi.
Bulut şunları söyledi; “çalışanlarımızın talebi bizim talebimiz, sorunları bizim sorunumuz. Makul, mantıklı yasal çerçeve içerisinde olduktan sonra bu sorun ve taleplerin takipçisi olacağımızı paylaşmak isterim” diye konuştu.
MAKÜ bünyesinde ana sınıfı oluşturulması talebinin sonuna gelindiğini aktaran Bulut “sonuna gelindi. Yetkili Sendika olarak bizim içinde Üniversitemizde ilk kazanımımız olacak. Üniversite çalışanlarımızın yavrularının eğitim almasında bir kazanım. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da istişareli bir şekilde çalışmalarımıza devam etmek istiyoruz. Tabiki hedefimiz MAKÜ bünyesinde 310 olan üye sayımızı Mayıs 2020’de 400’ün üzerine çıkarak Üniversiteyi tamamen bağımsız bir şube haline getirmek. Eğitim Bir Sen Türkiye’nin en büyük ve yetkili sendikası. Bir çok Üniversitemzde de şubeye ulaşmış bir sendika. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde de üyelerinizin de destekleri ve yönetimimizin üstün gayretleri ile şubeye taşıyacağımıza inanıyoruz. İnşallah bu bina ile çalışanlarımız, ilimiz ve ülkemiz adına güzel çalışmalara vesile oluruz” ifadelerini kullandı.
Daha sonra Sendika temsilciliği katılımcılar tarafından kurdelası eksilerek hizmete girdi.

 

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber