UYUŞTURUCU APARATLARINI ARAÇTAN ATTILAR, POLİSTEN KAÇTILAR, YAKALANDILAR | Gündemburdur.com
Son güncellenme :21.01.2021 14:33

Anasayfa > Burdur, Genel, Güncel > UYUŞTURUCU APARATLARINI ARAÇTAN ATTILAR, POLİSTEN KAÇTILAR, YAKALANDILAR

21.01.2021 Per, 14:33

Burdur’da dün gece polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu otomobildeki şahısların birçok suçtan kaydı çıktı. Şahısların yakalanmadan önce otomobilden attığı uyuşturucu kullanmaya yarayan “bonk” diye tabir edilen 2 adet cam aparat ele geçirildi.

Dün gece saat 22.30 sıralarında Antalya-Burdur Karayolunda devriye görevi yapan Bölge trafik ekipleri içinde 6 kişinin bulunduğu bir otomobilden şüphelendi. Otomobili durduran ekipler araçtan indirdileri şahısların kimliklerini kontrol etti. Yapılan kimlik kontrolünde şahısların uyuşturucu madde kullanımı ve hırsızlık suçlarından çok sayıda kaydı olduğu ve araç sürücüsünün de ehliyetinin olmadığını tespit etti. Şahısların durmadan önce yol kenarına birşeyler attığını gören ekipler o bölgede yaptığı incelemede uyuşturucu kullanmaya yarayan “bonk” diye tabir edilen 2 adet cam aparat buldu. Durumun haber verilmesi üzerine ekibin bulunduğu bölgeye asayiş, hırsızlık ve narkotik ekipleri sevk edildi. Aynı zamanda sokağa çıkma yasağını da ihlal eden şahıslar araçlarının bozulduğunu o yüzden dışarıda olduklarını iddia etti. Şahıslara önce sokağa çıkma yasağını ihlalden işlem yapıldı. Daha sonra şahıslar uyuşturucu madde kullanımından işlem yapılmak üzere Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube bürosuna götürüldü.
Muayenesi olmayan otomobil ise çekiciye yüklenerek otoparka çekildi. Şüpheliler sorgularının ardından serbest bırakıldı.

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber