BURDUR BEYAZA BÜRÜNDÜ | Gündemburdur.com
Son güncellenme :06.01.2015 13:10

Anasayfa > Burdur, Genel, Güncel > BURDUR BEYAZA BÜRÜNDÜ

06.01.2015 Sal, 13:10

Burdur’da yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle İlkokul, Ortaokul Lise ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verildi.

Kar yağışı nedeniyle Burdur Belediyesi 150 Kişilik ekiple kar küreme, tuzlama ve kaldırım temizleme çalışmalarını sürdürüyor.  Karayolları 134. Şube Şefliğinden alınan bilgiye göre Burdur ve İlçelerinde kapalı köy yolu bulunmuyor. Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Osman Karakaya’da İl Özel idaresi sorumluluk alanındaki Altınyayla İlçesine bağlı Ballık Köyü, Çavdır İlçesine bağlı Yazır Köyü ve Yeşilova İlçesi’ne bağlı 15 Köyün yollarının açılması için İl Özel idaresi Ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi.

Şehir Merkezinde kar kalınlığı 10 cm’yi buldu. Kar yağışı nedeniyle küçük çaplı maddi hasarlı kazaların meydana geldiği Burdur’da karın keyfini ise okulların tatil edilmesi nedeniyle öğrenciler yaşarken Salı pazarına gelen esnaflar kar temizleme çalışması yaptılar.

bur-burdur da kar (19) bur-burdur da kar (22) bur-burdur da kar (11) bur-burdur da kar (10) bur-burdur da kar (6) bur-burdur da kar (17) bur-burdur da kar (16) bur-burdur da kar (13)

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber