Özel Turuncu Eğitim Anadolu Lisesi, Okul Sporları Gençler A Kategorisinde 5 okulun katılımıyla gerçekleşen ve 28 Kasım 2025’te başlayan sezon boyunca gösterdiği üstün performansla tüm rakiplerini yenerek Basketbol branşında şampiyonluğa ulaştı.
Özel Turuncu Eğitim Anadolu Lisesi Basketbol takımı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Anadolu Lisesi karşılaşmasını 53–40, 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi maçını 56–36, Özel Ar-Fen Koleji Anadolu Lisesi mücadelesini 60–49, son olarak Ercan Akın Fen Lisesi maçını 57–38 skorla kazanarak sezonu namağlup şampiyon olarak tamamladı.
Okuldan yapılan açıklamada, “başarıda emeği bulunan Okul Müdürümüz Cengiz Borca’ya, takımımızı büyük bir özveriyle hazırlayan Baş antrenörümüz Ahmet Tunca Evcil’e, Yardımcı Antrenörümüz Alp Tuğra Kılınç’a ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Bennur Alkan’a teşekkür ederiz. Kutlamalar okul bahçesinde tüm okulun karşılanması ve tezahüratlar eşliğinde devam etti. Okul yönetimi tarafından hazırlanan pastayı kesen takımımız tebrikleri kabul ederek törene sona erdi. Bölge elemelerinde Burdur ilimizi Muğla da temsil edecek sporcularımıza başarılar dileriz.” denildi.

