HIRSIZLIK ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI | Gündemburdur.com
Son güncellenme :30.04.2026 21:03

Anasayfa > Burdur, Genel, Güncel > HIRSIZLIK ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI

30.04.2026 Per, 21:03

BURDUR’da evin önünde unutulan çantadan altınlatı çalan iki kişi yakalandı.
Burdur merkez Konak Mahallesi Yörük Sokaktaki evine otomobilden indirdiği çantaların bir kısmını çıkaran Hatice O.(63) bazı çantaları ise aşağıda unuttu. Bir süre sonra kalan çantaları almak için aşağı inen Hatice O. çantasının yerinde olmadığını görünce polise ihbarda bulundu. Polis yaptığı çalışmada çantayı yaklaşık 50 metre uzaklıkta bir otomobilin altında buldu. Polisin açtığı çantada bulunan cüzdan içerisindeki 4 gram altın, bir çift küpe, yüzük ile bir miktar paranın olmadığı görüldü.
Olayı şüphelilerini yakalamak için çalışma başlatan Burdur Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü hırsızlık masası ekipleri olayın şüphelisi olarak iki kişiyi evlerinde gözaltına aldı.
Emnyietteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Şüphelilerin Cüzdandan çaldıkları 4 gram altın, 2 altın yüzük, 1 çift altın küpe ve 405 lira Hatice O.’a teslim edildi.

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber