BURDUR’da Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurdunda camdan düşerek hayatını kaybedne Üniversiteli Zehra Kaçar toprağa verildi.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü 3’üncü sınıf öğrencisi Zehra Kaçar, dün sabah saatlerinde, yerleşke içerisindeki Safahat Kız Öğrenci Yurdunun 5’inci katında kaldığı odanın penceresinden düştü.
Kaçar’ın düştüğünü görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Kaçar’ın hayatını kaybettiğini belirledi.
Kaçar’ın cenazesi savcının incelemesinin ardından otopsi ypaılmak üzere Burdur Devlet Hastanesi morguna konuldu.
Kaçar için bugün Cuma namazından sonra memleketi Manisa’nın Selendi İlçesi Pınarlar Köyü’nde kılınan cenaze namazı kılındı. Cenaze ye Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Mühendilik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ahmet Uyumaz, Dekan Yrd. Doç.Dr. Ahmet Çifci, Fakülte Sekreteri Kani Ziya Gökalp, Yurt Müdürü ile arkadaşları, ailesi ve yakınları katıldı.

