MURAT BULUT EĞİTİM BİR SEN BAŞKANLIĞI’NA YENİDEN ADAY | Gündemburdur.com
Son güncellenme :04.09.2026 8:58

Anasayfa > Burdur, Genel, Güncel > MURAT BULUT EĞİTİM BİR SEN BAŞKANLIĞI’NA YENİDEN ADAY

04.09.2026 Cum, 8:58

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir Sen) Burdur 1 nolu şube Başkanı Murat Bulut, önümüzdeki  ay yapılacak Genel Kurulda  yeniden aday olduğunu açıkladı. Bulut yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi, “Eğitim Birsen ailemizin değerli üyeleri ve kıymetli gönül dostlarımız.
Eğitim Bir Sen Burdur 1 Nolu Şubemizin Olağan Genel Kurulu Süreci 1Eylül 2026 tarihi itibariyle başladı. Genel Kurul Sürecimizin teşkilatımıza, Eğitim Bir Sen ailemize hayırlı olmasını temenni ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.
Seçim süreçlerimiz, heyecanımızı ve enerjimizi tazelediğimiz geleceğe dair yeni umutlarımızı oluşturduğumuz ve yeni ufuklar çizdiğimiz süreçlerdir. Siz kıymetli üyelerimizin teveccühü ve desteği ile devraldığımız temsil görevini en iyi şekilde yürütmeye gayret ediyoruz.
Sağlam temellere, sarsılmaz iradeye, yüksek erdemlere dayanan ilkelerimizle ilerlediğimiz bu kutlu yolculukta sizlerin desteğiyle birçok gelişimi ve değişimi birlikte yaşadık.
Nasıl mı?
* Göreve geldiğimiz dönemde maalesef sendika olarak yetkili sendika değildik ve yetkili olan sendika ile aramızda, Milli Eğitimde yaklaşık 450 üye farkı, üniversitede ise yaklaşık 200 üye farkı ile gerideydik.
* Bu olumsuz tablo yaklaşık bir buçuk yıl sonra siz değerli üyelerimizin desteğiyle değişti ve en yakın sendikaya 200 üye farkı atarak ilimizde YETKİLİ SENDİKA olduk.
* Aralıksız 11 yıldır ( 2016-2026) zirvedeki yerimizi koruduk ve hamdolsun kimseye kaptırmadık. Bu başarıda emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum.
* O günün imkanları ile arka cadde de yer alan ve kirasını ödediğimiz yerimizi, 2017’de değiştirerek cadde üzerinde tüm üyelerimizin rahatça ulaştığı hizmet binamızı satın alarak şubemize kazandırmak bize nasip oldu.
* Yine büyüyen MAKÜ ( Mehmet Akif Ersoy Üniversitemizde) ailemizde üye sayımızı artırarak Burdur gibi mütevazi bir ilde yaklaşık 1 yıl önce 2 nolu şubemizi kurmak yine bize nasip oldu.
* Güne ve gündeme dair yaptığımız onlarca basın açıklaması ve farklı eylemelerle hem kendimizin hem teşkilatımızın dinamizmini hep diri tutmaya gayret ettik.
Özetle;
Sendika olarak üyelerimizden gelen taleplerin yakın takipçisi olmaya, üye ve ülke gündemine ait konularda net duruş sergilemeye, mücadelelerimizle kazanım üretmeye devam ediyoruz ve devam edeceğiz.
Görevi, ünvanı ne olursa olsun tüm üyelerimizin, hatta eğitim çalışanlarımızın zorlanmadan ulaşabildiği, rahatça iletişim kurabildiği bir yönetim anlayışını sürdürmek, memnuniyet üretebilmek ve en önemlisi tüm üyelerimizin güvenini kazanabilmek, bizim için en kıymetli hazinedir. Yeni dönemde de siz değerli üyelerimizle daha çok bir araya gelmeye, sosyal ve kültürel etkinliklerde buluşmaya gayret edeceğiz inşallah.
Bugüne kadar bize güvenen, destek ve yetki veren, yaptığımız tüm kongrelerde bu görevi bize layık gören, tüm üyelerimize tekrar teşekkür ediyor, yılların ve sendikamızın bize kazandırdığı birikimi, edindiğimiz tecrübemizi teşkilatımız ve üyelerimiz için sürdürmeye devam edeceğimizi ifade ediyoruz. Eylül ayında yapılacak delege seçimlerimizde ve Ekim ayında yapılacak Şube Kongremizde siz değerli üyelerimizin desteklerini bizden esirgemeyeceğine inanıyor ve her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kazanan sendikamız olsun, kazanan teşkilatımız ve üyelerimiz olsun.  Niyet Hayır, Akıbet Hayır…

 

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber