SAADET PARTİSİ AYLIK DİVAN TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
Saadet Partisi Burdur İl Başkanlığı Aylık Divan Toplantısını gerçekleştirdi.
Burdur Belediye Düğün Salonu’ndaki toplantıya İl Başkanı Süleyman Arslan, Merkez İlçe Başkanı Abdullah Acar, İl Müfettişi Celil Aygün, İlçe Başkanları ve Partililer katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Süleyman Arslan toplantıya katılımın az olması nedeniyle partililerine sitem etti.
Arslan konuşmasında son günlerde IŞİD’in Kobani kuşatması bahane edilerek; ülkemizde hoş olmayan olayların cereyan ettiğini kaydetti. .
Arslan “Türkiye son zamanlarda kritik bir eşikten geçiyor. Hoş olmayan hadiseler cereyan ediyor. Bir bayram gününde pek çok şehrimiz yakılıyor, yıkılıyor tahrip ediliyor. İşin hakkından gelinemiyor ve resmi açıklamalara göre 1113 bina 1179 araç yakılıyor. 43 vatandaşımız da hayatını kaybetmiş bulunuyor. Bunların sebebi nedir dediğiniz zaman sebep olarak İŞİD denilen bir bela Suriye’nin Kobani denilen bir kasabasını kuşatmış. Orada bulunan sivil halk şehri terkederek Türkiye’ye sığınmış mücadele edenler orda kalmış. Türkiye mücadele edenlere yeteri kadar yardım etmiyor bahanesiyle şehirler yakılıyor yıkılıyor.”
“Mesele ne KOBANİ ne de Suriye meselesidir, bunun geçmişi çok eskidir” diyen Arslan şunları söyledi; “ 1897 tarihinde Theodor Herzl isimli Viyanalı Gazeteci İsviçre’nin Basel kentinde o günkü yahudi bankerlerini topluyor ve burada kendilerine göre 100 yıllık bir proje hazırlıyorlar. Bu projenin kademe kademe uygulandığını görüyoruz. Bu projenin birinci aşaması Osmanlı İmparatorluğu tarih sahnesinden silinecek. Bunun için ne gerekiyorsa yapılacak ve yapılıyor.” dedi.
Arslan planın ikinci aşamasının Filistin’de bir İsrail Devleti Kurulması, üçüncü aşamasının ise Büyük İsrail devleti olduğunu aktardı.


