Gündemburdur.com
Son güncellenme :13.11.2015 12:32

Anasayfa > Burdur, Güncel >

13.11.2015 Cum, 12:32

Burdur Eski Belediye Başkanlarından Armağan İlci, Basın Danışmanı Gülçin İlci Bozkurt ve Makam Şoförü Ahmet Uğuz ölümlerinin 17’inci yılında mezarları başında anıldı.
Anma törenine Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Armağan ilci’nin eşi Birsen, Oğlu Okan, Gülçin İlci ve Ahmet Uğuz’un yakınları ile belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.
Törende konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Çok zor koşullarda başkanlık yapmış Armağan Başkan, Burdur’a getirdiği hizmetleri, Burdur’a kattığı değerleri bugün hala görüyoruz. Bizler bir fazlasını yapabilmek, sosyal demokrat anlayış içerisinde kenti yönetebilmek ve kentin geleceğine katkı koyabilmek için O’nun izinde gayret gösteriyoruz. Aradan tam 17 yıl geçti. Ancak Onu sevenleri ona inanları ve onun dostları onu hiç yalnız bırakmadı.” dedi.
Oğlu Okan İlci’de katılanlara teşekkür etti.

Armağan ilci 13 Kasım 1998’de İzmir’deki bir toplantıya giderken Dinar yakınlarında geçirdiği trafik kazasında Basın Danışmanı Gülçin İlci Bozkurt ve Makam Şoförü Ahmet Uğuz’la birlikte hayatını kaybetmişti.

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber