BARIŞ AYTEN “BİZİ KORKUTAMAZLAR” | Gündemburdur.com
Son güncellenme :22.01.2016 13:25

Anasayfa > Burdur, Güncel, Siyaset > BARIŞ AYTEN “BİZİ KORKUTAMAZLAR”

22.01.2016 Cum, 13:25

Burdur’da CHP İl Başkanlığı’nın bahçesine üzerinde ‘Kemal Kılıçdaroğlu haddini bil. Kaset Mahsulüsün’ yazılı kağıt ve boş CD’ler bırakıldı.
CHP İl Başkanı Barış Ayten konu ile iligli olarak yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi; “Parti İl Binamızın önüne gece saatlerinde kimliği henüz belli olmayan kişilerce Sayın Genel Başkan’ımızı hedef alan hakaret ve tehdit içerikli cd ve yazılı görseller bırakılmıştır. Partimiz personelinin bilgilendirmesi üzerine parti binamıza gelerek incelemelerde bulunarak emniyet güçlerimize bilgilendirme yaptık.Emniyet Müdürlüğümüz ve Savcılığımız kapsamlı bir soruşturma başlattılar.Titiz bir çalışma sürdüren ve önemli yol alan Emniyet Görevlilerimize ayrıca teşekkür ediyorum.”
Aynı eylemin Kayseri İl Binası’na da yapıldığını aktaran Ayten “Organize bir eylem olduğu ortadadır.Faillerinin biran evvel yakalanarak yüce yargı önüne çıkmasını arzu ediyoruz. Hiçbir tehdit ve baskı ne Sayın Genel Başkan’ımızı ne de liderliğinde yürüyen bizleri korkutamaz.Faşizme boyun eğmeyen bir kültürün mücadelenin neferleriyiz biz.Ülkemizdeki puslu havayı dağıtacak iktidarımız kuruluncaya kadar yılmadan korkmadan çalışacağız.Kamuoyuna saygılarımla.” dedi.

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber