Serpil Ekinci Ak Parti Kadın Kolları Başkanı oldu | Gündemburdur.com
Son güncellenme :27.06.2014 15:46

Anasayfa > Burdur, Güncel, Siyaset > Serpil Ekinci Ak Parti Kadın Kolları Başkanı oldu

27.06.2014 Cum, 15:46

Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur Kadın Kolları Başkanlığı’na Serpil Ekinci atandı.

Kadın Kolları Başkanı Aysun Çetiner’in Belediye Meclisi üyesi olması nedeniyle ayrıldığı Kadın Kolları Başkanlığı’na Ak Parti Genel Merkezi tarafından Serpil Ekinci atandı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur Kadın Kolları Başkanlığı’na atanan Serpil Ekinci, İl Başkanı Mehmet Fatih Çınar, Merkez İlçe Başkanı Birkan İş, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Karakaya’nın da katıldığı basın toplantısında yaptığı konuşmada “Başarılı çalışmalar yapmış Aysun Çetiner hanıma ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Aynı azim ve kararlılıkla ” dedi.

Ak Parti Burdur İl Başkanı M. Fatih Çınar’da yaptığı konuşmada Burdur teşkilatı olarak gönüllerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığının yattığını söyledi. Çınar, Ankara Ticaret ve Sanayi Odası Salonu’nda Salı Günü saat 11.30’da yapılacak adaylık açıklamasını büyük bir heyecan ile beklediklerini kaydetti.

Çınar ayrıca Ağlasun İlçe Başkanlığı’na Göksel Akça, Çeltikçi İlçe Başkalığı’na Rıza Yanar, Gölhisar İlçe Başkanlığı’na Mustafa Şimşek’in atandığını, İl Gençlik Kolları Başkanının ise önümüzdeki günlerde açıklanacağını söyledi.

 

 

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber