Isparta’daki özel bir hastaneye dün diş tedavisi için götürülen, burada gerçekleştirilen genel anestezi işlemi sırasında hayatını kaybettiği öne sürülen İlkokul ikinci sınıf öğrencisi Ela Kocaçöğür (7) Burdur’da gözyaşları ile toprağa verildi.
Ela Kocaçöğür için Asri Mezarlıkta kılınan cenaze namazına Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt, Isparta İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici, Keçiborlu İlçe Emniyet Müdürü Cafer Gün, Elanın eğitim gördüğü Mehmet Yıldızlı İlkokulu Müdürü Selim Çelik, öğretmenler, öğrenciler, Ela Kocaçöğürün babasının mesai arkadaşları ve aile yakınları katıldı.
Kocaçöğür kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları ile toprağa verildi. Baba Ali Kocaçöğür cenaze namazı kılınması sırasında gözyaşlarını tutamadı. Ela Kocaçöğürün iki ablası, anne ve babası bir süre mezar başından ayrılamadı.

