ÖĞRENCİLERDEN MÜZİK ŞÖLENİ | Gündemburdur.com
Son güncellenme :22.04.2025 8:25

Anasayfa > Burdur, Genel, Güncel > ÖĞRENCİLERDEN MÜZİK ŞÖLENİ

22.04.2025 Sal, 8:25

BURDUR’da 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğrencileri müzik şöleni sundu.

Burdur merkez 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğrencilerinin müzik öğretmeni Ümran Yamacı koordinesinde hazırladıkları etkinlikte öğrenciler, türkü ve şarkılardan oluşan performanslarını katılanların beğenisine sundu. Lise öğrencilerinin performansı profesyonel sanatçıları aratmadı ve katılanlardan büyük alkış aldı.
Etkinlikte okulun müzik öğretmeni ve yerel sanatçı Ümran Yamacı’da yöresel türküler seslendirdi. Etkinliğe Konuk Sanatçı olarak Türk Halk Müziği sanatçısı Başkal katıldı. Başkal’da TürkHalk Müziği’nin sevilen eserlerinden örnekler sundu.
Burdur Kültür Merkezi’nde düzenlediği etkinliğe Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, Baro Başkanı Meltem Özdemir, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar ilgi ile izledi. Vali Tülay Baydar Bilgihan etkinlik sonunda Ümran Yamacı ve Başkal’a plaket vererek teşekkür etti.

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber