HATAY’DA ENKAZDA KALAN BUCAK’LI POLİS TOPRAĞA VERİLDİ | Gündemburdur.com
Son güncellenme :14.02.2023 14:44

Anasayfa > Burdur, Genel, Güncel > HATAY’DA ENKAZDA KALAN BUCAK’LI POLİS TOPRAĞA VERİLDİ

14.02.2023 Sal, 14:44

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremde Hatay’da göçük altında kalan Bucak’lı Özel Harekat polisi Ahmet Elibol (46), Bucak’ta toprağa verildi. Yaralı kurtulduğu depremde 3 çocuğu ve eşini kaybeden polis memurunun eşi ise tekerlekli sandalye üzerinde eşinin tabutuna kapanarak ağladı. 
Kahramanmaraş merkezli  7,7 ve 7,6 şiddetindeki iki büyük depremde Hatay’da göçük altında kalan Özel Harekat polisi Ahmet Elibol (46) ve 3 çocuğu hayatını kaybetti.  Eşi Zehra Elibol ise enkaz altından yaralı olarak çıkarıldı.  

Elibol için Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene  polisin  meslektaşları, ailesi  hastaneden tekerlekli sandalye ile gelen eşi katıldı. 
Törene Burdur Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Mustafa Güder, İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze törenin ardından Ahmet Elibol, Bucak ilçesi Alaattin Mahallesi Köleler Mezarlığında daha önce  defnedilen 3 çocuğunun yanında toprağa verildi.

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber