KENT KONSEYİ TOPLANTISI | Gündemburdur.com
Son güncellenme :30.01.2015 15:38

Anasayfa > Burdur, Eğitim, Güncel > KENT KONSEYİ TOPLANTISI

30.01.2015 Cum, 15:38

KENT KONSEYİ EĞİTİM ÖĞRETİM, GENÇLİK VE SPOR ÇALIŞMA GRUBU OKUL MÜDÜRLERİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANLARI İLE TOPLANDI

Burdur Kent Konseyi Eğitim, Öğretim, Gençlik ve Spor Çalışma Grubu Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Başkanları ile toplantı yaptı.

Çalışma grubu Başkanı Hasan Çelik Başkanlığı’ndaki toplantıda Burdur’daki okulların sorunları, Kent Konseyi çalışma grubu olarak yapılacak çalışmalar ve öğrencilerin karşı karşıya olduğu sigara ve uyuşturucu tehditleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Çalışma Grubu Başkanı Çelik toplantıda Burdur’daki eğitim öğretimin sorunları, gençliğin sorunlarının tartışıldığını, Burdur’da velilerin çocuklara olan duyarsızlığı, öğrencilerin sigara ve uyuşturucuya yönelmesi, Gençlerin spora yöneltilmesi,  okul bahçelerin durumları gibi konularda veliler ve okul müdürlerinin bilgi verdiğini kaydetti.

Çelik “Bakkallar öğrencilere tek tek sigara satıyor. Okulların önünde Bonzai uyuşturucu maddesi satıldığı, Salı günleri tütüncülerin öğrencilere tek tek sigara sattıkları belirlenmiş olup bunun önlenmesi, okullarda oyun odasının yapılması, Belediyelerin eğitime katkısı ne olabilir belediyeler gücü oranında en az bir okul bahçesinin peyzajının yapılması gibi konular üzerinde duruldu. “ dedi.

Çelik toplantıların mutad aralıklarla yapılacağını kaydetti.

 

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber