ŞENGÜL “HİZMET ETME SIRASI BİZDE” | Gündemburdur.com
Son güncellenme :20.02.2015 20:50

Anasayfa > Burdur, Güncel, Siyaset > ŞENGÜL “HİZMET ETME SIRASI BİZDE”

20.02.2015 Cum, 20:50

Avukat Adem Şengül 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri’nde AK Parti’den Burdur Milletvekili aday adaylığını Ak Parti il binasında düzenlediği basın toplantısında açıkladı.

İlimize, ilçelerimize, köylerimize, ülkemize daha fazla hizmet edebilmek için hizmet kervanında bir nebze bizim de tuzumuzun bulunması için aday adaylığı müracaatımı yaptım diyen Şengül “İnşallah bu seçimler ülkemize, milletimize, Burdurumuza, ilçelerimize, partimize hayırlı uğurlu olsun.

Şengül 13 yıllık Ak Parti iktidarında Burdur’a ve ülkeye çok ciddi hizmetler yapıldığını dile getirdi. Şengül “hizmet kervanı devam ediyor. Nihayetinde bu bir bayrak yarışı diyen Şengül şunları söyledi ; “adım atmadığım köyümüz, ilçemiz, beldemiz kalmadı. İlimizi, 10 ilçemizi, 193 köyümüzü adım adım biliyorum. İnşallah cenabı allah bu adaylığı bizlere nasip eder, bizde memleketimiz için, partimiz için, ailem için hayırlı ise inşallah memleketimize güzel hizmetler yaparız. Gözlerinizde 3-0’ın ışıltısını görebiliyorum.” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Ömer Bütüner’de “Biz büyük bir aileyiz. Bütün aday adaylarımızı kardeş olarak gördüğümüzü ifade etmiştik. 17 aday adayımız var. Bunlardan hangi 3 tanesi aday olursa ‘evet bu arkadaşlarımız gerçekten bu işin lâyıkı’ aday olamayan 14 arkadaşımız içinde gerçekten üzülürüz.  Bu işi hakkıyla yapabilecek 17 cesur yürek bu insanlar ” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber