ÖZÇELİK DDY GENEL MÜDÜRÜ İLE HIZLI TRENİ GÖRÜŞTÜ | Gündemburdur.com
Son güncellenme :10.10.2016 18:15

Anasayfa > Burdur, Güncel > ÖZÇELİK DDY GENEL MÜDÜRÜ İLE HIZLI TRENİ GÖRÜŞTÜ

10.10.2016 Pts, 18:15

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Devlet Demiryolları Genel Müdürü İsa Apaydın, Demiryolları Taşımacılık Genel Müdürü Veysi Kurt ve Strateji Daire Başkanı Mehmet Altınsoy’u ziyaret ederek Burdur ilindeki demiryolu çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Burdur-İzmir arasında çalışan Göller Ekspresinin tekrar seferlere başlaması konusunda  Özçelik, “Burdur ve Isparta’dan hızlı tren devreye girinceye kadar seferlerin başlamasını talep ediyoruz. Böylece vatandaşlarımızın ulaşımda alternatif bir yola daha kavuşmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Devlet Demiryolları Genel Müdürü İsa Apaydın ile makamında görüşen Milletvekili Özçelik, Eskişehir-Kütahya-Afyonkarahisar-Isparta-Burdur-Bucak-Antalya güzergahında hizmet verecek olan Hızlı Tren çalışmalarının hangi safhada olduğu hakkında bilgi alırken, hızlı tren projesinin bir an önce tamamlanması konusunda vatandaşların yoğun talebi olduğunu Genel Müdür Apaydın’a iletti.

Öte yandan Hızlı Tren İstasyonu yapılıncaya kadar Burdur Şehir içi rayların durması görüşünde ortak noktada buluşan Genel Müdür Apaydın ve Milletvekili Özçelik, Menderes Mahallesi arabalı Alt Geçit için geçen yıllarda hazırlanan projenin yatırım programına alınarak, ödenek ayrılması konusunda mutabakata vardı.

Özçelik, ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün alt kısmında bulunan ındaki DDY ait 372 Metrekare arsanın İl Müdürlüğüne Çocuk Destekleme Merkezi İnşaatı yapılması için İl Müdürlüğüne bedeli karşılığı satılması konusunda da sürecin başladığını bildirdi.

Milletvekili Özçelik’e görüşmelerinde AK Parti Burdur İl Başkan Yardımcısı Tanıtım Ve Medya Başkanı Yusuf Yağız da eşlik etti.

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.


Tasarım: Burdurweb Medya
burdur haber